De beste loopbaangesprekken zijn altijd professioneel maar niet per se formeel

In elk adviestraject staan de vragen en wensen van de klant centraal

Een gesprek in een kantoor aan huis is net zo effectief als in een groot kantoor

Wie ben ik?

Karin Ooiman is mijn naam.

Ik ben een zeer ervaren en gecertificeerde loopbaancoach met een nuchtere en praktische manier van werken. Mijn klanten zijn zeer tevreden over mijn dienstverlening. Naast mijn werkzaamheden als zelfstandig loopbaancoach in mijn eigen praktijk, werkte ik tot voor kort als HR manager bij Royal Jongbloed. Opdrachtgevers zijn onder andere diverse Rabobanken, HZPC, Dokkumer Vlaggen Centrale en particulieren uit de non-profit sector, zorg, overheid en juridische dienstverlening.

Ik ben lid van de branchevereniging van loopbaanadviseurs Noloc en voldoe daarmee aan de strenge eisen die aan erkende loopbaanprofessionals worden gesteld. Zie voor verdere informatie: Noloc

Tevens maak ik als loopbaancoach onderdeel uit van LoopbaanNed. Dit is een  landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige coaches. Zie voor verdere informatie: LoopbaanNed.

Achtergrond.

Na mijn studies aan de Universiteit van Amsterdam heb ik mij verder gespecialiseerd in het vak van Human Resource Management. Ik werkte eerder bij Royal Jongbloed, Rabobank, KPN Telecom, GS1, ING en Politie. Ik deed dat in functies als manager, HR-consultant, beleidsmedewerker en employability/loopbaanadviseur. Door deze verschillende loopbaanstappen ontwikkelde ik een brede achtergrond die maakt dat ik nu met veel plezier en enthousiasme als succesvol loopbaancoach aan de slag ben.