Pro actief bezig met je loopbaan in onzekere tijden

22-04-2024

Stel je eens voor dat jij jezelf als bedrijf ziet. Weet jij dan wat je business is? Wat maakt jouw bedrijf succesvol, nu en in de toekomst?

Ik kan je helpen! Door op een leuke, zinvolle, korte en doeltreffende manier te ondersteunen bij jezelf op koers houden, wat je loopbaan betreft. Juist ook in onzekerder tijden. Gezond en met plezier je werk blijven doen heeft niet alleen te maken met je huidige werk, je werkgever of de snel veranderende arbeidsmarkt. Het heeft ook te maken met je privé-situatie, je motivatie en hoe je werkt. Voor de toekomst, bij het maken van volgende loopbaanstappen maar ook voor nu. Ontdek hoe zaken beter of anders kunnen door je meer te richten op wie jij zelf eigenlijk bent en waar jouw kwaliteiten liggen.

Hoe? Eerst maak je een uitgebreide inzetbaarheidsscan. Aan de hand van de methode Business Model You maken we vervolgens samen een overzicht met 9 bouwstenen. Dit overzicht helpt jou om je huidige situatie in kaart te brengen. Vervolgens schets je jouw toekomstperspectief. Dit laatste is voor veel mensen lastig, maar daarin help ik jou en loop ik als het ware met jou mee.  Dit doen we met 3 uitgebreide gesprekken in 2 maanden. Wil je meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul dan het contactformulier in of bel.