Loopbaancoaching

03-04-2020

Een tevreden cliënt:

“We hebben gedurende een periode van 6 maanden een aantal hele goede, diepgaande en voor mij soms emotionele gesprekken gehad. De gesprekken verliepen in een ontspannen sfeer. Ik kreeg heel snel een vertrouwd gevoel en had geen problemen om mezelf te zijn. Dit heeft er aan bijgedragen dat ik mezelf beter heb leren kennen zowel op het gebied van werk als privé.

Je hoopt als cliënt bij de start natuurlijk dat je na een x-aantal gesprekken op een briefje hebt wat je moet gaan doen. Ik weet inmiddels wel dat het niet zo werkt en dat ik zelf moet uitdokteren wat ik op het gebied van werk wil gaan doen. Ik ben zelf verantwoordelijk voor mijn toekomst en dat besef heeft er toe geleid dat ik het veel vanzelfsprekender ben gaan vinden concrete stappen te nemen, iets wat ik eerst met veel meer moeite deed. Het is me heel veel waard geweest.”