Wil je iets anders in je werk maar weet je niet wat?

22-04-2024

Soms sta je in je leven op een kruispunt en weet je niet welke kant je op moet. Je merkt dat je vastloopt, dat je in een vicieuze cirkel zit. Je baalt ervan, begrijpt jezelf niet, want het je hebt het toch goed voor elkaar?

Ik kan je helpen!

Hoe? Tijdens een loopbaantraject help ik jou ontdekken wat je nu eigenlijk wilt. Samen gaan we aan de slag en onderzoeken we wat nu echt bij jou past. Dit doen we aan de hand van leuke en leerzame testen, opdrachten en gesprekken. Als het aan de orde is, gaan we aan de slag met de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en hoe jij jezelf wilt profileren. We ontdekken zo de stappen die je kunt gaan zetten, bijvoorbeeld het volgen van een passende opleiding. Ik reis als het ware een tijdje met jou mee in jouw ontdekkingstocht naar een nieuwe bestemming. Dit doen we met meerdere gesprekken met een gemiddelde doorlooptijd van 6 – 9 maanden afhankelijk van jouw loopbaanvraag en situatie. Wil je meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul dan het contactformulier in of bel.