Ontwikkeladvies voor een volgende stap in je loopbaan?

25-02-2024

Iets voor jou? Ik kan je helpen! Al veel mensen gingen je voor in 2019, toen de overheid voor het eerst de subsidie voor de Ontwikkeladviezen verstrekte. In de nasleep van de coronacrisis werd in augustus 2020 het Ontwikkeladvies voor iedereen aangeboden tussen 18 en de pensioengerechtigde leeftijd. Werkend en (niet) werkend. Dus ook aan ook flexwerkers, zzp’ers, en zelfstandig ondernemers. Dit was een groot succes waardoor het Ontwikkeladvies helaas niet meer gratis beschikbaar is. Maar er zijn zeker alternatieven!

Juist in deze tijd van crisis, die grote gevolgen heeft op de arbeidsmarkt, wordt duidelijk hoe belangrijk het is om bezig te blijven met je ontwikkeling en wendbaar te zijn op de arbeidsmarkt. Een quick scan van je arbeidsmarktpositie is daarom altijd een goed idee.

Wil je hierover meer  weten? Vul dan het contactformulier in of bel ovor jouw mogelijkheden.